1X04

Címkék: szerelem édesanya

2012.11.02. 16:40

Kereken 1 hét múlva ilyenkor már a jobb/bal oldalamon tudhatom a Szerelmet! Lassan órákat és perceket számolok vissza. Amikor elkezdtük számolgatni, hogy akkor mégis mennyi míg újra látjuk egymást még 90 nap volt (persze Ő mindeközben nem tudta, hogy egy hosszúhétvége erejéig ez meg lesz szakítva :) )
És most jön a tipikus barátnős rész: Remélem Ő is úgy várja, hogy végre itt legyen, mint eddig. Tudom, hogy megérdemelten szórakozik és ereszti ki a gőzt, az lenne a baj ha nem így tenne! De eközben nem kell senkit és semmit elfelejteni. Persze ez a hétvége most az abszolút ereszd el a hajamatnak van kitalálva számára. És tegyen is így! Mindeközben csak félek, hogy jövőhéten "visszatérjen" hozzám. 
Az, ahogy indult ez a kapcsolat, az a sok bizonytalanság (főleg az Övé), mind a mai napig visszaüt. Ha már van egy kis probléma egyből befurakodik az agyamba az az 1 hét, amikor azt vártam, hogy mikor lesz már bátorsága azt kimondani, hogy ez túl sok bonyodalom, neki ennél sokkal kényelmesebb élet kell. Aztán sikerült harc (elég sok) árán megmutatni neki, hogy működhet. Aztán majd most látjuk meg igazán, hogy tényleg működik e! Mert az is harc, hogy ezeket a hónapokat mikor nem vagyunk együtt, nem csak túléljük, hanem normálisan megéljük. De most 2,5 hétig leszünk együtt! Aminek nagyon örülök, de úgy érzem ez is egy mérföldkő lesz. 

Jövőhét nehéz lesz. Hétfő-kedd suli miatt és aztán jön a szerda. Végre Anya is elkezdte a gyászt. Persze most mindenki bután néz rá, hogy de hh csak most. Szeretnék segíteni, de ezt neki kell végigjárnia, csak mutatná ki valahogy ezt. Tegnap láttuk meg mindannyian, hogy most neki fáj most neki kéne segíteni. De belegondoltam, hogy hogyan tudnék. Akármennyire is szeretem, csodálom és köszönök sok mindent Édesanyámnak, nem tudom, hogy milyen a kapcsolatunk. És azzal akivel együtt élsz, hogy tudsz mindent a nulláról kezdeni?

Ennek a hétnek a tiszteletére ma lesz egy kis buli és már előre félek (?), hogy még a végén nagy lesz belőle. De csak okosan, bár Gáborok erre nincsenek, akik veszélyeztetnének! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://forwho.blog.hu/api/trackback/id/tr974885716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása