1X01

Címkék: skype ügyintézés Svájc

2012.08.07. 18:22

Arrived at home 3 days before. There were too much thing. When I told to Him the whole story, it was incredible. Now My mother sleeps next to me and she annoys me (u know what :) ). So it is difficult to write in English.

Tegnap este nagyon rám jött a hiánya, vagyis nagyon hiányoznak a kis svájci pajtásaim. Kissé jól érezve már a hangulatot gondoltam felhívom őket, amit Ők és Én is nagyra értékeltünk, vagyis én már nem annyira nem volt boldog mikor ma a telefonom megszólalt, hogy az ön egyenlege 300 ft alá csökkent. Kiegészítő megjegyzés, hogy tegnap sikerült feltöltenem. De ha most ez lenne a legnagyobb dolog! Holnap mehetünk le Kecskemétre, az Okmányirodába, ami nincs is nyitva, hogy átjelentsem a lakcímemet. Most csak meregetem a szemem, hogy holnap akkorák legyenek, hogy meggyőzzem őket, hogy naaaaa foglalkozzatok velem is. Ha a végén tényleg kollégista leszek, akkor körbecsókolom az egész Okmányirodát. 
Mindamellett, itt van a jövőhét. Ami jó kis bulinak ígérkezik (szerdán sütögetünk, csütörtökön indulok Pécsre, pénteken meg kezdődik a gólyatábor), de az a szombati nap kutyakemény lesz. Még így is beszélni kell Édesapával, hogy a temetés után neki vissza kell vinnie. Sőt még a pénzügyekről is beszélnem kell vele. 
Mondanám azt, hogy jó volt hazajönnie, bár erre a hírre hazaérni borzasztó volt. Majdhogynem filmbe illő. És Anya is meg én is éreztük, hogy bármennyire is sietünk már nem fogunk odaérni. Erről majd máskor írok, most nincs kedvem.
Remélem ma tudok beszélni a kis svájci Drágával. Tegnap nagyon éreztem, hogy jó lenne megint hozzábújni és megpuszilgatni. Nem látom még az esélyét, meg azt a napot, amikor megint úgy lehetünk együtt, hogy senki sem várja éppen a repülőjét. Remélem nemsokára feljön skype-ra mert annyi mindent szeretnék már neki mondani és azt is tudni akarom, hogy vele mi van. Azért nem olyan rossz az, hogy van az embernek egy kis Szerelme!

A bejegyzés trackback címe:

https://forwho.blog.hu/api/trackback/id/tr444700498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása