1x10

2013.06.03. 16:32

I need to know, know now/ Can you love me again! Micsoda szám teúristen! Most kis megszakításokkal ez megyek.

És mellesleg vége! Vége az első évnek, bár nem érzem, ahogy a tégla gördülne lefelé a szívemről, de lehet az már elpárolgott és alkohollá vált szerdán. Lényeg, hogy kezdődik a nyár, de micsoda nyár! Kíváncsian várom!
Főleg ezt az összeköltözést. Csak pozitív előérzeteim vannak ezzel kapcsolatban, nem hiszem, hogy most jönnénk rá, hogy fuh ez  nem megy. Ha ezt valaha bevalljuk vagy meglátjuk, hogy nem megy az amiatt az 1200 km miatt van, meg az én kis heves vérmérsékletem!
Szerdán sikerült elég sokat beszélgetnünk, hogy igen én is szeretlek igen te is szeretsz, de valami mégsem megy. Valami mégis ott van a levegőben (lehet egy párkapcsolat? :)) ), ami megakadályozza, hogy 120% őszinteséggel belevessük magunkat ebbe. Vagy egyáltalán bele kéne ebbe vetni magunkat?
Csütörtökön törtem a fejem és próbáltam lepörgetni a forgatókönyveket, hogy lenne ez, hogy lenne az. Néhány dolog úgy klappolna, leírni sem lehet, néhány talán elég fontos dolog pedig borzalmas lenne. Szerintem lelkileg kicsit kiszívna és összefacsarna ez a dolog.
És akkor ott van a nyár! Ott van az, hogy pénteken győztem kapkodni a telefonom, folyamatosan pittyegett, mert buli volt, ráadásul annak a legendás bulinak pont az évfordulóján, mindenki rám gondolt. Sokszor végigfutott a fejemben, hogyha nem lenne ennyire nyomós okom időről időre visszatérni mi lenne ezekkel az emberekkel? Tartanánk a kapcsolatot? Aztán vizualizálom magam előtt, hogy biztosan, na de annak a minősége még egy misét sem érne meg.

Szóval mi a fasz van? Cicafasz, max az van!
Mi lesz itt jövőre? Még több cicafasz! Nah legyen ahora meg carpe diem és nem már a jövőn való gondolkodás, kis élvezkedés meg szabadon na na na (hát az a szám is egy nagy 0 john newman barátunkhoz képest!)

A bejegyzés trackback címe:

https://forwho.blog.hu/api/trackback/id/tr845342153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása